Saimaa Audit Oy – paikallinen, asiantunteva tilintarkastusyhteisö

Saimaa Audit Oy (aiemmalta nimeltään Tilintarkastus Inkeröinen & Himanen Oy) on PRH:n hyväksymä tilintarkastusyhteisö, jonka perustivat Juho Himanen ja Auno Inkeröinen vuonna 2017. Molemmilla perustajilla oli jo pitkä kokemus alalta. Tätä nykyä yrityksen omistavat yhtiössä työskentelevät KHT-tilintarkastajat Juho Himanen ja Jenni Kovanen. Jenni on ollut Saimaa Auditin matkassa mukana vuodesta 2018 alkaen.

“Vahvuuksiamme ovat paikallisuus, osaaminen ja asiakaslähtöisyys”

Saimaa Audit erottuu edukseen paikallisena, helposti lähestyttävänä tilintarkastusyhteisönä. Toimitusjohtaja Juho Himanen kertoo, että yhtiön vahvuuksia ovat erityisesti paikallisuus, osaaminen ja asiakaslähtöisyys.

– Olemme suomalainen, paikallinen tilintarkastustyhteistö, joka ei kuulu mihinkään kansainväliseen ketjuun. Toimintamme on rakennettu suomalaisten yhtiöiden tarpeista lähtien.

Yhtiö on kasvanut merkittävästi perustamisen jälkeen. Alusta asti yhtiön tarkoituksena on ollut tarjota paikallisesti tilintarkastus- ja neuvontapalveluita omistajajohtoisille yrityksille.

– Paikallisuuden lisäksi meille on tärkeää se, että olemme asiakkaillemme asiantunteva, luotettava ja helposti lähestyttävä kumppani.

Ajankohtaista