TILINTARKASTUSPALVELUT

Luotettavia tilintarkastuspalveluita kaikille yritys- ja yhteisömuodoille

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia tilintarkastuspalveluita kaikille yritys- ja yhteisömuodoille. Olemme keskittyneet erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastukseen. Palvelemme myös yleisen edun kannalta merkittäviä yhteisöjä.

Tilintarkastuksemme perustuu asiakkaan liiketoiminnan ja siihen liittyvien riskien ymmärtämiseen sekä säännölliseen kommunikointiin asiakkaidemme kanssa. Asiantuntijoidemme kokemus, toiminnan ymmärtäminen ja säännöllinen kommunikointi varmistavat sen, että tilinpäätökseen ja sisäiseen valvontaan liittyvät olennaiset kysymykset huomioidaan tilintarkastusta toteutettaessa ja toimenpiteitä vaativat havainnot raportoidaan ajoissa yhtiön johdolle.

Luotettavia tilintarkastuspalveluita

Pitkä kokemus eri toimialoilta

Yhteisössä työskentelevillä tilintarkastajilla on pitkä kokemus useiden eri toimialoilla toimivien yritysten tilintarkastuksista. Tilintarkastajiemme kokemus ja aito halua auttaa asiakasta tuovat asiakkaalle lisäarvoa.

Olemme Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymä tilintarkastusyhteisö. Toiminnassamme noudatetaan tilintarkastuslakia, alan standardeja sekä yhteisön sisäistä laadunhallintajärjestelmää. Yhteisössä työskentelevät hyväksytyt tilintarkastajat ovat säännöllisesti sisäisen laadunvalvonnan kohteena.

Olemme asiakkaidemme tukena mm. seuraavissa kysymyksissä:

  • Lakiin perustuva tilintarkastus
  • Yleisluonteiset tarkastukset
  • Osakeyhtiölakiin perustuvat tilintarkastajan lausunnot
  • Tukitilityksiin liittyvät tilintarkastajan lausunnot
  • Yrityssaneerauslainsäädäntöön liittyvät tilintarkastajan lausunnot
  • Muut varmennustoimeksiannot
  • Liikennelupiin liittyvät tilintarkastajan todistukset
  • Kirjanpitoon ja tilinpäätöksen laadintaan liittyvä neuvonta
  • Vastuullisuusraportointiin (ESG) liittyvä neuvonta ja varmennuspalvelut
Asiantuntijamme tarjoavat luotettavia tilintarkastuspalveluita

Heräsikö palveluistamme kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Tilintarkastus

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia tilintarkastuspalveluita kaikille yritys- ja yhteisömuodoille. Olemme keskittyneet erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastukseen.

Veropalvelut

Veropalveluissa olemme keskittyneet erityisesti omistajayrittäjän verotukseen.

Yritysjärjestelyt

Olemme suunnitelleet yhtiön myyntikuntoisuuskartoituksen palvelemaan pienten ja keskisuurten yritysten omistajia sukupolvenvaihdokseen tai yhtiön myyntiin valmistautumisessa.