MUUT PALVELUT

Virtuaali­valuuttoihin liittyvät neuvonta­palvelut

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja tilitoimistoja virtuaalivaluuttoihin liittyvissä toimeksiannoissa. Tuotamme luotettavaa virtuaalivaluuttojen raportointia, ja tarjoamme ratkaisuja niin kirjanpidon kuin verotuksenkin ongelmiin.

Raportointi

Luomme yrityksen omistuksista selkeälukuisen raportin, joka sisältää tarvittavat tiedot yrityksen taloushallinnon hoitamiseksi. Tarjoamme myös aiheeseen liittyviä koulutuksia.

Kirjanpito

Tarjoamme konsultointia virtuaalivaluuttojen hyvän kirjanpitotavan mukaiseen ja tehokkaaseen kirjanpitoon. Tarjoamme apua myös yksittäisiin ongelmiin.

Verotus

Avustamme verosuunnittelussa ja tarjoamme aina ajankohtaisimmat vinkit verotuksen käytäntöihin. Palvelemme Suomen verolainsäädäntöön liittyvissä toimeksiannoissa.

Lisätietoja virtuaalivaluuttoihin liittyvistä palveluista antaa Teo Matala, teo.matala@saimaa-audit.fi ja p. +358 40 035 1591.

Veropalvelut

Heräsikö palveluistamme kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Tilintarkastus

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia tilintarkastuspalveluita kaikille yritys- ja yhteisömuodoille. Olemme keskittyneet erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastukseen.

Veropalvelut

On tärkeää huolehtia siitä, että yritys toimii kulloinkin voimassa olevien verosäännösten mukaisesti. Veropalveluissa olemme keskittyneet erityisesti omistajayrittäjän verotukseen.

Yritysjärjestelyt

Olemme suunnitelleet yhtiön myyntikuntoisuuskartoituksen palvelemaan pienten ja keskisuurten yritysten omistajia sukupolvenvaihdokseen tai yhtiön myyntiin valmistautumisessa.