Tilintarkastustrainee 2024 haku

loka 17, 2023

Tilintarkastustrainee

Saimaa Audit Oy on Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymä tilintarkastusyhteisö. Toimistomme sijaitsee Mikkelissä ja yhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä kahdeksan henkilöä. Tarjoamme asiakkaille tilintarkastukseen, verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita. Tavoitteenamme on huolehtia siitä, että palvelemme asiakkaitamme osaavasti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Keskitymme erityisesti palvelemaan omistajajohtoisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Etsimme nyt joukkoomme tilintarkastustraineeta 3-6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Traineejakso on palkallinen ja ajoittuu tammi-kesäkuulle 2024. Traineena osallistut tarkastusten suunnitteluun ja toteutukseen kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa. Traineejakson aikana pääset näkemään, mitä tilintarkastus on käytännössä ja kenties löytämään tulevan ammattisi.

Toivomme, että

  • Olet vastavalmistunut kauppatieteiden maisteri / tradenomi, tai laskentatoimen korkeakouluopiskelija
  • Mahdollisesti omaat jo työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä taloushallinnon ohjelmista
  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen
  • Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja tunnollinen
  • Pystyt analyyttiseen ja tarkkaan työskentelyyn
  • Hallitset Office-ohjelmat

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi ja lähetä avoin hakemus 15.11.2023 mennessä osoitteeseen juho.himanen@saimaa-audit.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi sekä viimeisin opintorekisteriote.

Lisätietoja antaa yhtiön toimitusjohtaja KHT Juho Himanen p. 050 594 0362.