Tilintarkastusala tarjoaa mielenkiintoisia urapolkuja – Tilintarkastusyhteisö Saimaa Audit Oy:nosakaspohja laajeni, kun HT, KRT Päivi Väisänen kutsuttiin yhtiön osakkaaksi ja hallituksenjäseneksi.

huhti 18, 2024

Vuodesta 2019 lähtien yhtiön palveluksessa työskennellyt Päivi Väisänen on nimitetty yhtiön osakkaaksi ja hallituksen jäseneksi. Ennen tätä hän on työskennellyt kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä sekä verotukseen liittyvissä tehtävissä.

Päivin lisäksi yhtiön osakkaina jatkavat yhtiön toimitusjohtaja, KHT Juho Himanen ja hallituksen puheenjohtaja, KHT Jenni Kovanen.

Tilintarkastusala on tiimityöskentelyä parhaimmillaan, jossa erilaisilla osaamisella löydetään asiakkaalle parhaat ratkaisut. Hyödynnämme työssämme uutta teknologiaa, muun muassa ohjelmistorobotteja ja data-analytiikkaa. Henkilökunta on silti yhtiön suurin voimavara, koska kriittistä ajattelua ja kokemusta taloushallinnosta sekä yhtiöoikeudesta tarvitaan. Tässä työssä pääsee laajaalaisesti tekemään erilaisia toimeksiantoja, koska tilintarkastuksen lisäksi teemme yritysjärjestelyitä, yritysten arvonmäärityksiä ja veroneuvontaa.

Olen saanut tehdä joka päivä mielenkiintoisia töitä ja se on sitä edelleen. Näiden tehtävien parissa jatketaan edelleen. Yhtiön kehittämiseen tuon oman panokseni, kertoo Päivi Väisänen.

Lisätietoja antaa:

Päivi Väisänen
osakas, HT, KRT
Saimaa Audit Oy
puh. 050-590 7295
paivi.vaisanen@saimaa-audit.fi

Juho Himanen
toimitusjohtaja, osakas, KHT
Saimaa Audit Oy
puh. 050-594 0362
juho.himanen@saimaa-audit.fi

Lyhenteet:
HT = hyväksytty tilintarkastaja
KHT = Keskuskauppakamarin hyväksymä tilintarkastaja
KRT = kestävyysraportointitarkastaja